Societat 18/07/2012

Una identificació errònia del vehicle, causa de la primera multa arxivada dels #novullpagar

El primer cas registrat correspon a Eduard González, portaveu de les JERC del Vallès Occidental, que va fer insubmissió al peatge que gestiona Autema a les Fonts

Albert Balanzà
1 min
Cotxes que s'han sumat a la campanya #novullpagar al peatge de Mollet / @proupeatges

BarcelonaEl Servei Català de Trànsit ha registrat la primera multa arxivada de la campanya #novullpagar després d'estudiar les al·legacions que va presentar al mes de maig un conductor d'un vehicle que va fer insubmissió al peatge que gestiona la concessionària Autema a les Fonts. Un portaveu del SCT ha explicat que, d'acord amb la voluntat d'estudiar "cas per cas" les denúncies que han arribat com a conseqüència dels requeriments d'identificació que promouen les concessionàries i només avaluar "les que estan correctament tramitades", s'ha procedit a arxivar la multa que es va imposar el 27 d'abril a Eduard González. Aquestes mateixes fonts apunten que l'arxivament ha sigut producte d'una errònia identificació del vehicle. Com a curiositat, el SCT explica que la multa estava redactada en castellà des de l'administració perquè el propietari del vehicle resideix oficialment fora de Catalunya.

Per la seva banda, a l'espera de la roda de premsa que farà Esquerra aquest migdia en nom del jove no multat, que és portaveu de les JERC del Vallès Occidental, un dels portaveus de la campanya #novullpagar, Josep Casadellà, ha assegurat a l'ARA que les multes contra els insubmisos antipeatge "no s'aguanten per enlloc" i que en vindran més. La campanya, de fet, té previst analitzar demà la situació amb una reunió amb el director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio.

stats