#NOVULLPAGAR
Societat 20/05/2012

Una caravana de cotxes del #novullpagar col·lapsa la C-32 en la segona protesta del dia

Els conductors han tornat a protestar aquesta tarda contra els peatges de les autopistes i ja s'han registrat cues de cotxes en alguns peatges

L.b
1 min

BarcelonaUna caravana de cotxes del #novullpagar avança en marxa lenta cap al peatge de Vilassar provocant retencions a la C-32, segons informa el Servei Català de Trànsit. També hi ha dos quilòmetres de cua al peatge de La Roca.

Els insubmisos dels peatges han tornat a convocar una protesta aquesta tarda després de l'èxit de la convocatòria del migdia. La plataforma #novullpagar ha valorat com "un gran èxit de participació" el seguiment de la convocatòria. "El poble català ha respost de nou", en la segona jornada de protesta, "contra el l'abús que representen els peatges" a Catalunya, i "milers de vehicles han col·lapsat cap a les 12 hores els principals peatges".

Els que han congregat més conductors insubmisos han estat els de Martorell i de Vilassar de Mar, però també hi ha hagut boicot contra els peatges a Girona Sud, Mollet i Garraf, en els quals s'han registrat "petites retencions i col·lapses".

stats