Societat 20/05/2012

Alfred Bosch: "Per a assolir la plenitud nacional haurem de saltar algunes barreres"

El portaveu d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, que ha participat en la protesta al peatge de Vilassar de Mar, ha afirmat que "mentre no arribem a l'alliberament dels peatges, els diners generats per les autopistes s'han de quedar al país"

Ara
1 min

BarcelonaPer a Alfred Bosch, l'acte d'avui "té un valor polític i gimnàstic" perquè "ensenya com les accions valentes ens fan avançar cap a una causa noble" ja que "igual que les consultes o que la insubmissió fiscal, qualsevol desafiament a les desigualats i injustícies" és un acte que ens fa avançar. El portaveu independentista ha recordat que "per a assolir la plenitud nacional haurem de saltar algunes barreres".

El portaveu d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha participat aquest diumenge al peatge de Vilassar de Mar de l'acte dins de la campanya #novullpagar. Ha afirmat que "mentre no arribem a l'alliberament dels peatges, els diners generats per les autopistes s'han de quedar al país i compensar l'escàndol de l'espoli".

El portaveu independentista al Congrés ha recordat que les autopistes "ja les hem pagat moltes vegades: hem amortitzat les autopistes, hem pagat la nostra part d'autovies gratuïtes i compensem autopistes de peatge d'altres indrets de l'estat que tenen alternativa gratuïta, com les de Madrid".

stats