Societat
Societat 05/07/2011

Un dit que dóna pistes sobre la mida del penis

Un estudi fet per científics coreans assenyala que els homes que tenen el dit índex més curt que l'anular tendeixen a tenir el penis més llarg

Redacció
1 min

BarcelonaEls dits de les mans podrien proporcionar una informació extra sobre l'anatomia de la persona, almenys en el cas dels homes.

Segons publica la BBCBBC, un estudi realitzat per científics de Corea del Sud conclou que els homes que tenen el dit índex més curt que l'anular tendeixen a tenir penis més llargs.

En la investigació hi han participat 144 homes que pateixen problemes urològics que no afecten la longitud dels seus penis. Els científics van calcular la ràtio dels dits dividint la longitud del dit índex entre la de l'anular.

L'estudi, publicat a la revista Asian Journal of Andrology, assenyala que com més petita és la ràtio, més llarg tendeix a ser el penis.

Estudis previs havien trobat evidències que l'anomenada testosterona prenatal afecta tant a la mida dels dits com a la del penis. En les setmanes posteriors a la concepció, els nivells de certes hormones masculines a les quals es veu exposat el fetus, sobretot la testosterona, determinen una sèrie de característiques, incloent la longitud dels dits índex i anular.

No obstant, els autors de la investigació no han determinat fins a quin punt la correlació entre la ràtio dels dits i la longitud del penis és específica de la composició del grup d'estudi, de manera que els resultats de la investigació podrien restringir-se a un determinat grup antropològic, tenint en compte que els homes asiàtics tenen penis més curts que els d'altres grups.

stats