Societat 12/08/2012

Moren dos dels ferits greus en l'accident d'Artesa de Segre

La xifra de víctimes mortals puja a tres persones. Els quatre implicats en l'accident viatjaven en un automòbil que ha bolcat

Acn
1 min

Artesa de SegreDos dels ferits en l'accident de trànsit d'aquest dissabte a la tarda a Artesa de Segre han mort. La xifra de víctimes mortals s'eleva a tres persones. El sinistre va tenir lloc al quilòmetre 108,5 de la C-14, quan un cotxe on viatjaven quatre francesos, dues dones i dos homes, va sortir de la via per causes que encara es desconeixen i va bolcar. Una dona d'una 60 anys va morir a l'acte i una altra va perdre la vida poc després d'ingressar en estat greu a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. L'altre víctima mortal és un home que va ser traslladat en estat crític a la Vall d'Hebron de Barcelona i que ha mort aquesta matinada. El quart ocupant del vehicle segueix ingressat en estat greu a l'Arnau.

El bombers van haver de rescatar-los, ja que han van quedar atrapats i també van treballar en el llocs dels fets els Mossos d'Esquadra i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

stats