SOCIETAT
Societat 24/06/2012

70.000 persones celebren el Sant Joan a les platges de Barcelona

Els serveis de neteja de l'Ajuntament han recollit 19 tones de residus de les platges

Acn
1 min

BarcelonaUnes 70.000 persones han celebrat aquest dissabte a la matinada la revetlla de Sant Joan a les platges de Barcelona.

La conseqüència més visible han estat les 19 tones de residus que els serveis de neteja de l'Ajuntament de la ciutat han recollit des de les sis del matí per adequar les platges pels banyistes.

La Guàrdia Urbana ha fet marxar els que havien fet allargar la revetlla a la platja i, segons l'Ajuntament, a un quart de 10 del matí el litoral barceloní ja s'ha pogut obrir al públic.

Els Bombers de la ciutat han realitzat 201 serveis i la Guàrdia Urbana ha decomissat 3.240 llaunes i ha dut a terme 94 alcoholèmies, quatre de les quals han donat positiu.

La Guàrdia Urbana ha fet fora de la platja els darrers joves per tal d'iniciar el dispositiu de neteja pocs minuts més després de les 6 del matí. Segons el consistori, a un quart de 10 totes les platges ja estaven disponibles pels banyistes més matiners.

La Guàrdia Urbana també ha realitzat 94 alcoholèmies, quatre de les quals han donat positiu, i s'han decomissat 3.240 llaunes. El cos també ha actuat en una festa no autoritzada a la platja de la Mar Bella, amb unes 400 persones. S'ha aixecat acta contra els organitzadors per ocupació de la via pública i s'ha decomissat la taula de música, 648 llaunes de begudes i 21 ampolles, assegura una nota de l'Ajuntament

A més, Bombers de Barcelona ha realitzat 201 serveis. Els més destacats, dos incendis forestals, ja extingits, a la carretera d'Horta a Cerdanyola i a la carretera Alta de Roquetes. Per la seva banda, entre el SEM i la Creu Roja s'han dut a terme 86 assistències mèdiques i 15 trasllats a centres assistencials

stats