Societat 07/02/2012

Una nena morta i dotze persones ferides, tres de greus, en un incendi a Cornellà de Llobregat

Els bombers han rebut l'avís del foc poc després de les cinc de la matinada d'aquest dimarts

Acn
1 min
Imatge de l'edifici afectat / ACN

BarcelonaUna nena de set anys morta, tres persones en estat greu per cremades i nou més de lleus per inhalació de fums, entre elles, un nen de tres anys, és el balanç d'un incendi d'habitatge que ha tingut lloc aquesta matinada de dilluns a dimarts a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Concretament, els fets han tingut lloc poc després de les cinc de la matinada al número 1 del carrer de l'Avet, a la cantonada amb l'avinguda Sant Ildefons. Nou dotacions dels bombers s'hi han desplaçat i cap a tres quarts de vuit del matí continuaven a l'indret per ventilar l'edifici i fer les comprovacions porta per porta.

El foc ha cremat el 1r 4a, dins el qual han trobat la víctima. La resta de l'immoble, un bloc de sis plantes amb quatre pisos per planta, ha quedat afectat pel fum i la temperatura.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha mobilitzat vuit unitats, ha traslladat fins a l'Hospital de la Vall d'Hebron tres persones en estat greu per cremades, quatre persones més en estat lleu per inhalació de fum fins a l'Hospital Moises Broggi, i un nen de 3 anys, també lleu per inhalació de fum, fins a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Dues persones més, en estat lleu per inhalació de fum, han estat evacuades a l'Hospital de Bellvitge. A mes a més, dues persones han estat tractades pel SEM al mateix lloc dels fets i han estat donades d'alta 'in situ'.

Els bombers han evacuat part dels habitants de l'immoble afectat i han confinat la resta de veïns als seus domicilis. Diverses unitats dels Mossos d'Esquadra també han actuat.

stats