Societat 22/04/2011

Divendres amb ruixats gairebé arreu

Els mapes del temps d'avui apunten que serà al migdia quan plourà a més indrets, i amb més ganes. Els altres tres dies tindran més estones de sol però també cauran ruixats de poca estona a la tarda

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaDes de la matinada els ruixats ja han anat deixant força pluja a les Terres de l’Ebre i a poc a poc es van estenent cap al nord. Els mapes del temps, que ahir apuntaven a ruixats sobretot a primera hora, avui els reparteixen més al llarg del dia. Al matí sobretot plourà al sud, però probablement serà a l’hora de dinar quan les pluges afectaran més comarques i seran més abundants. En general la tongada de xàfecs no es preveu gaire llarga, de manera que a mitja tarda ja hauria deixat de ploure a algunes comarques de la meitat sud, sobretot a la Costa Daurada.

Sant Jordi serà un dia amb una mica de tot. Al matí hi haurà clarianes i només cauran xàfecs molt aïllats al Pirineu, a l’Empordà o a la Catalunya del Nord. A la tarda les gotellades de 5 minuts afectaran molts indrets, sobretot les comarques interiors però també moltes de prelitorals i del Pirineu. Al migdia les temperatures gairebé no passaran dels 20 graus però l'ambient serà una mica més suau que avui.

Diumenge i dilluns no seran dies gaire diferents. Els matins seran de bon aprofitar a la majoria de comarques però a la tarda cauran ruixats a molts indrets, sobretot a les comarques del Pirineu i a la Catalunya Central.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d'avui a www.ara.cat/meteo.

stats