SOCIETAT
Societat 20/05/2012

La plataforma #novullpagar considera un èxit el seguiment al migdia

Els que peatges que han congregat més conductors insubmisos han estat els de Martorell i de Vilassar de Mar, però també hi ha hagut boicot contra els peatges a Girona Sud, Mollet i Garraf.

Efe
1 min

BarcelonaLa plataforma #novullpagar, que ha convocat per avui una jornada de protesta contra els peatges d'autopista a Catalunya, ha valorat com "un gran èxit de participació" el seguiment que ha tingut aquest migdia, amb cues de vehicles els conductors dels quals no han pagat.

Segons que ha indicat la plataforma convocant, "el poble català ha respost de nou", en la segona jornada de protesta, "contra el l'abús que representen els peatges" a Catalunya, i "milers de vehicles han col·lapsat cap a les 12 hores els principals peatges".

Els que han congregat més conductors insubmisos han estat els de Martorell i de Vilassar de Mar, però també hi ha hagut boicot contra els peatges a Girona Sud, Mollet i Garraf, en els quals s'han registrat "petites retencions i col·lapses, malgrat les ordres de la concessionària Abertis de deixar passar ràpidament a la gent".

La plataforma #novullpagar ha convocat per a les 18 hores altres caravanes de vehicles amb conductors participants en la protesta

stats