Publicitat
Publicitat

Pujades i baixades de temperatures

Els núvols aniran canviant de platges els pròxims dies

Tot i que el temps serà força bo els dies vinents, els núvols aniran fent acte de presència a estones, sobretot a la costa. El cap de setmana podria ser dels més frescos de l'estiu

Encertar la platja amb el cel ben clar serà un repte els pròxims dies. Aquest matí, com ha passat els darrers dies, els núvols són especialment abundants a la Costa Daurada, però no serà sempre així durant el que queda de setmana. Demà, per exemple, tot fa pensar que durant el matí serà a la Costa Brava on costarà més de trobar-hi el sol, tot i que a la tarda el cel quedarà net de núvols pràcticament arreu. Divendres els mapes del temps apunten cap a un matí força gris al tram central de la costa, amb núvols que podrien trigar bastant a desfer-se a l'entorn de Barcelona, i, en canvi, el sol seria més fàcil de trobar als extrems. Tampoc el cap de setmana el cel serà totalment serè, i tant dissabte com diumenge els intervals de núvols podrien molestar força a la Costa Brava i també a les comarques de Barcelona. Al sud probablement hi farà molt més sol, tot i que el vent de mestral sigui molest a estones.


Més enllà de la costa, aquest matí també hi ha núvols a Ponent, que s'aniran intercalant amb moltes estones de sol a partir de mig matí. A la tarda avui les nuvolades creixeran amb més força al nord i descarregaran ruixats i tronades al Pirineu i en alguns àmbits a l'entorn. Aquest migdia les temperatures pujaran un o dos graus menys que ahir, i en general la calor serà més suportable. La tramuntana que bufava a primera hora al nord s'anirà desdibuixant durant el dia, però demà tornarà a bufar i ho farà amb més força.


Demà l'ambient serà una mica més fresc que avui a primera hora, i al migdia les temperatures no passaran dels 30 graus enlloc. Els termòmetres tornaran a pujar divendres, un dia molt més calorós, i amb màximes que al sud del País Valencià podran arribar a fregar els 40 graus, però el cap de setmana refrescarà d'una manera notable. L'entrada de la tramuntana al nord farà que al Pirineu i a les comarques de Girona i de Barcelona les temperatures caiguin fins a 5 graus. Dissabte i diumenge s'entreveuen mig ennuvolats i amb risc d'algun xàfec curt al nord i a l'est. A Ponent i al sud probablement hi haurà moltes més hores de sol.


A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de