Publicitat
Publicitat

La policia deté un home a València acusat de matar-ne un altre en un centre assistencial

En l'incident també va resultar ferit un treballador social que va intentar evitar l'agressió

La policia ha detingut a València un home acusat de matar-ne un altre en un centre assistencial del carrer Lepanto. El presumpte homicida hauria apunyalat la víctima, de 48 anys i natural de la Vall d'Uixó (Plana Baixa), mentre aquesta esperava a ser atesa en la cua d'un centre de l'ONG Metges del Món.

El presumpte agressor, un sensesostre, igual que la víctima, i amb nombrosos antecedents per delictes violents i diverses condemnes complertes, hauria entrat al centre mèdic i, segons testimonis presencials, hauria atacat la víctima sense intercanviar-hi cap paraula. En l'incident també va resultar ferit un treballador social que va intentar evitar l'agressió.

Agents de la Policia Nacional van arrestar el presumpte homicida al mateix centre després que diversos voluntaris l'immobilitzessin fins a l'arribada de la policia. L'acusat, que es troba detingut, va intentar justificar-se assegurant que la víctima el va mirar "per damunt de l'espatlla".

Des de l'ONG Metges del Món han explicat que tots els voluntaris i empleats del centre on van tenir lloc els fets rebran assistència psicològica. A més, la seu de Metges del Món del carrer Lepanto romandrà tancada fins dilluns.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de