SOCIETAT

La policia busca un jove per diverses agressions sexuals a Barcelona

És un jove d'uns 20 anys i de baixa estatura i ataca les seves víctimes amb un cúter

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana estan buscant un jove per la seva presumpta relació amb diverses agressions sexuals comeses en l'últim mes als districtes barcelonins de Gràcia i Horta-Guinardó.

Segons 'El Periódico de Catalunya', que ha avançat la informació sobre aquestes agressions sexuals, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana disposen de la descripció física del delinqüent, que presumptament ataca les seves víctimes amb un cúter, i estan col·laborant en la seva recerca.

El presumpte agressor sexual és un jove d'uns 20 anys i de baixa estatura, segons han informat fonts pròximes al cas.

Per la seva banda, un portaveu de la policia catalana s'ha limitat a informar que existeix una investigació oberta en relació amb algun cas d'agressió sexual ocorregut a Barcelona, però ha declinat donar-ne més detalls.

D'acord amb la informació publicada per 'El Periódico', la primera de les agressions va ocórrer el passat 22 de desembre, quan una noia va ser assaltada als voltants de l'Hospital de Sant Pau per un jove que va intentar forçar-la en un portal, encara que va acabar fugint a causa de la presència de veïns.

El segon assalt va ocórrer el passat 1 de gener al barri de Penitents, quan el jove hauria agredit sexualment una noia després d'exigir-li amb un cúter que li lliurés els diners i les joies que portava.

Segons 'El Periódico', els últims dies ha ocorregut una tercera agressió sexual que s'atribueix al mateix delinqüent, de la qual no han transcendit detalls.