Societat 09/06/2012

La policia identifica 64 persones en una batuda en un 'after' de Barcelona

L'operació s'ha saldat amb dues detencions i una notificació de cessament d'activitat al bar musical per realitzar una activitat que no es correspon amb la seva llicència

Efe
1 min

BarcelonaUn operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana ha inspeccionat aquest dissabte al matí un bar musical del barri barceloní del Raval que funcionava com a 'after'. Els agents han identificat les 64 persones que hi havia a l'interior del local, set de les quals portaven drogues.

Segons que ha informat la policia catalana i la Guàrdia Urbana, la intervenció s'ha dut a terme arran de les nombroses queixes de veïns i comerciants del barri per sorolls, concentracions de clients en actituds incíviques, baralles al carrer i consum de drogues.

Cap a les set del matí, el dispositiu policial ha accedit a l'establiment i ha identificat 64 persones que hi havia al seu interior, 16 de les quals tenien antecedents policials. La policia ha detingut dues de les persones que hi havia a l'interior del local, una d'elles per un delicte contra la salut pública i una altra per constar-li un requeriment judicial pendent, mentre que a una tercera se l'ha denunciat per una falta d'estafa. A més del detingut per tràfic de drogues, els Mossos d'Esquadra han aixecat sis actes administratives per tinença de substàncies estupefaents a d'altres clients del local.

També la Guàrdia Urbana ha aixecat una acta de notificació de cessament d'activitat al bar musical, ja que l'activitat que duu a terme no es correspon amb la llicència de què disposa.

stats