SUCCESSOS
Societat 15/12/2010

La policia porta l'homicida d'Olot als escenaris del crim per reconstruir els fets

Redacció
1 min

OlotTornar a l'escenari del crim pot servir per recordar millor i per aclarir punts foscos. I els Mossos d'Esquadra no volen perdre el temps amb el cas d'Olot, un crim múltiple amb un autor clar, detingut quan sortia del segon tiroteig i encara amb l'escopeta a les mans. L'autor és clar però cal aclarir detalls si es vol enllestir el cas ràpid i no allargar-lo innecessàriament. Per això els investigadors han portat Puig als escenaris dels tirotejos per reconstruir-hi els crims.

Han començat al bar de la Canya pels volts de les sis de la tarda. Després es traslladaran a l'oficina de la CAM del centre d'Olot. I posteriorment, el detingut podrà decidir si declara davant la policia o no, ja que té dret a negar-s'hi.

L'objectiu de la policia és concretar, per exemple, el mòbil exacte del crim. Tot apunta que és un mòbil econòmic, ja que hi havia un deute, encara amb informacions confuses, que podria haver desencadenat la ràbia de Puig. Per això hauria matat els Tubert, amb qui havia treballat com a paleta. Totes les dades indiquen que havia estat acomiadat pels Tubert i que li havien pagat la quitança amb un xec sense fons que la CAM havia rebutjat.

stats