Societat 26/04/2012

La policia portuguesa rebutja reobrir el cas Madeleine

El subdirector nacional Pedro do Carmo assegura que un equip d'investigadors portuguesos continua revisant "els resultats de la investigació" juntament amb la policia britànica

Afp
1 min
Reconstrucció de com seria Madeleine ara, amb 9 anys

LisboaLes autoritats portugueses no han trobat, fins ara, noves proves que permetin reobrir la investigació sobre la desaparició de Madeleine McCann, la nena britànica que va desaparèixer el 2007 al sud de Portugal, segons ha afirmat a l'agència France Presse un funcionari de la de la policia lusitana, després que Scotland Yard assegurés que Maddie podria estar viva.

Un equip d'investigadors portuguesos continuen revisant "els resultats de la investigació" en col·laboració amb la policia britànica, ha assegurat el subdirector nacional Pedro do Carmo, que ha afegit que "no hem rebut cap petició formal per a la reobertura de la investigació".

L'inspector britànic Andy Redwood afirma que Scotland Yard creia "sincerament" que Maddie podria estar viva després de trobar 195 noves "pistes".

Redwood ha assenyalat que 37 agents de policia britànics encarregats de la revisió de la investigació havien completat, fins ara, una quarta part del seu treball. "Estem treballant sobre dues hipòtesis. Una és que Madeleine encara està viva, l'altra és que per desgràcia va morir", ha explicat.

stats