Societat 08/08/2017

Un policia es trenca la cama mentre pegava coces a un immigrant a Ceuta

L'accident es va produir durant l'entrada massiva de 187 persones a l'Estat, que va sorprendre la Guàrdia Civil

Ara
1 min

BarcelonaUn policia es va trencar la tíbia i el peroné mentre intentava frenar, pegant coces, alguns dels 187 immigrants que aquest dilluns van creuar la frontera entre el Marroc i Ceuta pel pas del Tarajal, tal com es pot veure en el vídeo del moment difós a les xarxes socials.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, va ser l'arribada de persones més nombrosa dels darrers deu anys al pas fronterer del Tarajal. La policia es va veure sorpresa perquè gran part dels efectius estaven ubicats en un espai del perímetre fronterer, per on normalment els immigrants proven d'entrar i on tenien informació.

La Creu Roja va informar que havia atès quatre de les persones, d'origen subsaharià, al servei d'urgències de l'Hospital Universitari de Ceutes per ferides de diversa consideració. Per part seva, el delegat del govern a Ceuta, Nicolás Fernández, va destacar "l'actitud violenta dels immigrants", que havien "envestit els agents", i va informar que dos agents del Cos Nacional de Policia havien resultat ferits. Però el vídeo que s'ha difós en les últimes hores a través de Twitter mostra que el policia es va trencar la cama després de donar cops de peu als immigrants.

stats