Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Les escoles es divideixen amb set opcions de vacances per al pont

Els més de 4.000 centres educatius catalans s'han acollit a múltiples possibilitats de lliurança per a la setmana vinent

La campanya de Nadal arrenca la setmana que ve amb un pont de la Constitució i la Puríssima que aquest 2011 esdevé un aqüeducte en tota regla. El trencaclosques de la conciliació es complica encara més aquest any, sobretot per als pares de família. Els més de 4.000 centres educatius catalans s’han acollit a fins a set opcions possibles de lliurança per a la setmana vinent, i han obert un escenari de les vacances escolars més divers que mai arreu del territori, tal com apunta la conselleria d’Ensenyament.

L’opció que més predomina és la de fer pont amb el dia de la Constitució i fer classe dimecres i divendres, però tampoc es pot dir que sigui majoritària arreu. Tot i que el Consell Escolar de Barcelona, per exemple, va recomanar als centres que agafessin el dilluns 5 de desembre com a dia de lliure disposició –i, així, fer pont per davant–, no tothom ha seguit el consell.

Podeu llegir l' article complet a l'ARA PREMIUM.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de