PONT DE SANT JOAN
Societat 26/06/2011

Trànsit dens en l'operació tornada del pont de Sant Joan

L'operació tornada de Sant Joan està concentrant el gruix de les retencions a l'AP-7 sud i a la Costa Daurada amb cues de vuit quilòmetres

Acn
1 min

BARCELONAL'operació tornada de Sant Joan està concentrant les retencions a l'AP-7 sud i a la Costa Daurada. Segons informa el web del Servei Català de Trànsit (SCT), les principals complicacions aquest diumenge a la tarda s'estan produint a l'N-340, amb 8 quilòmetres de cua entre Torredembarra (Tarragonès) i el Vendrell (Baix Penedès), i a l'AP-7, amb 7 quilòmetres de circulació lenta a Gelida (Alt Penedès).

Paral·lelament, hi ha 6 quilòmetres de circulació lenta i aturades a la C-32, a Sitges; 3 quilòmetres de congestió a l'AP-7 sud, a Vilafranca del Penedès; 4 quilòmetres d'aturades a la C-65, a Llagostera (Gironès); i 3 quilòmetres més de cua a la C-35, a Vidreres (Selva).

Des de dijous, quan va començar l'operació sortida, s'han registrat quatre víctimes mortals. L'última s'ha produit avui quan un home de 88 anys ha mort atropellat a Torroella de Montgrí (Baix Empordà). L'atropellament mortal ha tingut lloc cap a un quart de tres del migdia al quilòmetre 0,4 de la carretera GI-641 que uneix Torroella amb l'Estartit. La víctima, Jaume B. F. de 88 anys i veí de la localitat, i tot i que en un inici ha resultat ferit de gravetat, ha mort posteriorment a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Al sinistre hi han actuat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat.

stats