precarietat laboral
Societat 31/05/2011

Torna a Barcelona la subhasta il·legal de feina

'El Periódico' diu que la crisi “ressuscita una mala pràctica que es va eradicar a finals del segle passat”. El diari fa un reportatge sobre la precarietat laboral i alerta de la quantitat cada cop més elevada d'immigrants que competeixen a la baixa per obtenir feines per hores

Redacció
1 min

BarcelonaLa crisi econòmica i social ha fet recuperar pràctiques que semblaven haver-se deixat enrere amb el canvi de segle.

El Periódico dedica el tema del dia a la precarietat laboral i alerta sobre la quantitat cada cop més elevada d'immigrants que competeixen a la baixa per obtenir feines per hores. La majoria, tinguin papers o no, busquen llocs de treball com a peons i de descarregadors de camions, sovint en mercats i grans botigues de construcció.

El diari fa una comparativa entre la situació actual i la de 3 dècades enrere i diu que els buscadors de feina porqueria d'ara substitueixen els espanyols que lluitaven per un lloc de treball en places de Barcelona als anys 80, amb Urquinaona com a centre neuràlgic d'aquestes pràctiques.

stats