Societat 17/04/2012

La preinscripció per a les escoles bressol de Barcelona començarà sense haver concretat la quota mensual

L'Ajuntament està pendent de tancar la negociació amb Ensenyament per saber quina serà la disminució de l'aportació del Govern

Efe
1 min

BarcelonaLa preinscripció per al curs 2012-2013 a les llars d'infants municipals de Barcelona chauran de pagar el curs que ve.

El regidor d'Educació, Gerard Ardanuy, ha fet aquesta consideració a la comissió municipal de Cultura en què avui s'ha debatut un paquet d'iniciatives de tots els grups relacionades amb les llars d'infants municipals. Ardanuy ha explicat que la negociació entre les entitats municipalistes i la conselleria d'Educació no està tancada i que, per això, encara no es coneix amb certesa quant aportarà la Generalitat per cada alumne.

Tot i així, el regidor ha reconegut que preocupa que les aportacions que deixi de transferir la Generalitat posin en risc el model de llar d'infants municipal, que atén 6.900 nens de 0 a 3 anys. Els acords entre l'Ajuntament i Ensenyament establien que serien 1.800 euros per alumne, però aquest curs s'ha acceptat que siguin 1.600 i sembla que el departament vol que el curs que ve siguin només 1.000 euros.

Una representació d'eduacadors de llars d'infants ha seguit en directe a comissió, on s'ha debatut l'opció municipal d'externalitzar la gestió de tres centres.

stats