El president de Seat afirma que el sistema de semàfors de Barcelona "és molt ineficient"

"Ja ho he dit dues o tres vegades a l'alcaldessa (Colau), però em diu que és perfecte", afirma De Meo

El president de Seat, Luca de Meo, ha assegurat aquest dimarts que és necessari canviar el sistema de semàfors de Barcelona, que ha considerat "molt ineficient". 

"Al final els cotxes consumeixen més combustible, s'aturen, acceleren... Ja ho he dit dues o tres vegades a l'alcaldessa (Ada Colau), però em diu que és perfecte", ha dit De Meo al fòrum 'Una aposta pel creixement', organitzat pel diari 'Expansión'. 

Ha considerat que el transport públic té "els seus límits" i que és necessari permetre al ciutadà fer servir el seu vehicle personal perquè el que li agrada és tenir la llibertat de moure's individualment. 

"Necessitem donar solucions accessibles, ecològiques i automatitzades", ha insistit el president de Seat, que ha augurat una fase de transició d'entre 10 i 15 anys en la qual conviuran diverses energies, gasolina, dièsel i cotxes híbrids que es puguin endollar. 

Quan li han preguntat per si Seat preveu fabricar algun model elèctric a la planta de Martorell (Barcelona) o algun altre lloc, ha dit que la responsabilitat de la firma és "ser la locomotora de la transformació de la indústria automobilística espanyola". "Pesen molt, tenen un cost logístic important i no es poden transportar gaire fàcilment", ha afegit sobre el cotxe elèctric.