A presó l'home acusat de matar un veí de Cornellà

El jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs una dona detinguda per encobrir presumptament el crim

Un jutge ha enviat a presó provisional l'home detingut per haver matat a ganivetades un veí de Cornellà de Llobregat de 45 anys el 8 d'agost. Els Mossos d'Esquadra van detenir també una dona per haver encobert presumptament el crim. El magistrat l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

El cos de la víctima va aparèixer dilluns 8 d'agost a l'interior del seu domicili. Segons va avançar Efe, estava dins la banyera i presentava ferides d'arma blanca.

El presumpte autor del crim és un home de nacionalitat espanyola de 25 anys. Els Mossos el van arrestar dimecres passat. El detingut ha declarat davant el jutge, que n'ha ordenat l'ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança. El responsabilitza d'un delicte d' assassinat.

La dona detinguda per haver encobert presumptament el crim s'ha negat a declarar davant el magistrat, que la continuarà investigant per encobriment. Tot i deixar-la en llibertat, el jutge l'obliga a comparèixer periòdicament als jutjats, li ha retirat el passaport i li ha prohibit sortir de l'Estat.