Societat 19/08/2011

Presó provisional per dos dels tres detinguts pel crim d'un jove a Lloret de Mar

Un jutge francès els ha enviat a la presó provisionalment a l'espera de decidir sobre la seva extradició perquè siguin interrogats als jutjats de Blanes

Efe
1 min

ParísUn jutge de Lió ha ordenat avui presó provisional per dos dels tres joves francesos acusats de matar a ganivetades un adolescent a Lloret de Mar el passat 17 de juliol. La mesura l'ha pres el magistrat de manera cautelar a l'espera de que es decideixi si són extradits per ser interrogats pel jutge que instrueix la causa al partit judicial de Blanes

Els dos acusats hauran de comparèixer el proper dimarts al matí a la sala d'instrucció d'apel·lació de Lió, en la qual es decidirà si són entregats a les autoritats espanyoles. Si finalment s'acordà l'extradició, la policia francesa tindrà 10 dies per fer-la efectiva.

Els dos joves, de 21 anys i nacionalitat francesa, van ser detinguts aquest dimecres després d'una investigació policial conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la policia francesa. Un tercer jove també va ser detingut per la mort d'un noi de 15 anys, però ha estat deixat en llibertat sense càrrecs ja que, segons han informat fonts policials franceses, no tenia relació amb l'assassinat.

Els fets dels quals se'ls acusa es van produir el 17 de juliol a les 4 de la matinada quan en el decurs d'una baralla el jove de 15 anys va rebre una ganivetada al tòrax.

La víctima mortal residia a Lloret de Mar amb el seus pares d'origen britànic.

stats