Societat 31/10/2019

Presó amb fiança per una dona detinguda per haver robat en dos supermercats del Vallès Occidental

Un vídeo on es veia com sortia carregant aliments al cotxet del fill es va fer viral

Ara
1 min
A presó provisional una dona detinguda per robar en dos supermercats del Vallès Occidental

BarcelonaUn jutge ha ordenat l'ingrés a presó provisional sota fiança de 2.500 euros d'una dona de 32 anys a qui els Mossos d'Esquadra van detenir després que intentés robar diversos aliments en un supermercat de Cerdanyola del Vallès. Un vídeo de la dona interceptada pels treballadors de l'establiment que descobreixen que hauria amagat diversos aliments al cotxet del nen es va fer viral a les xarxes.

Els Mossos d'Esquadra relacionen la dona, que en el moment dels fets anava acompanyada d'un nen petit i una adolescent, amb un robatori similar en un altre establiment de Barberà del Vallès a principis de juliol. Segons els agents, les imatges dels fets i la investigació posterior van permetre identificar-la i detenir-la.

La policia assegura que la dona també hauria comès fets similars a Rubí, Terrassa i Torredembarra. Entrava al supermercat acompanyada d’un nen que portava en un cotxet i d’una altra menor. Un cop a dins, amagava al cotxet diversos productes i intentava fugir per la sortida habilitada sense compra. En els dos últims casos, la dona va ser detectada pels treballadors de l’establiment i la van aturar abans de sortir. També en les dues ocasions, segons els Mossos, la dona, quan es va adonar que no la volien deixar marxar amb els productes sostrets, es va posar agressiva i va insultar i agredir els que la volien retenir.

stats