Publicitat
Publicitat

A la presó per la pressió veïnal

Un jutge del Prat fa empresonar provisionalment un lladre després de ser detingut dues vegades en tres setmanes i de rebre una protesta dels habitants del barri inclosa pels Mossos en l'atestat policial del cas

Un jutjat del Prat de Llobregat ha fet empresonar de forma provisional un home de 37 anys a qui els Mossos acusen de cometre fins a 11 robatoris amb força en pisos, establiments i un cotxe al Prat de Llobregat, la seva ciutat. Tots els fets es van produir entre el gener i el febrer d'enguany a la mateixa zona de la ciutat, entre els carrers de l'Estany de la Magarola i Lleida. Per això, 22 veïns es van trobar en una assemblea en què van decidir redactar un manifest per expressar l'alarma social que havia causat aquest fenomen a l'indret. Els Mossos, que van aconseguir detenir l'home en dues ocasions, van adjuntar el manifest a l'atestat presentat al jutge, que va acabar decretant la presó provisional.

Així és com Francisco C. V. va anar a parar a la presó el divendres 10 de febrer. Havia sigut detingut tres dies abans, el dia set. Detingut per segon cop: els Mossos del Prat ja l'havien enxampat el 19 de gener.

Els Mossos van incloure l'escrit veïnal per demostrar l'alarma social que els fets imputats al detingut havien generat a la zona, un barri humil i petit de pisos ben a prop de la plaça de Catalunya, un dels punts centrals d'aquesta ciutat, d'uns 65.000 habitants.


Ens han dit adeu

Més continguts de