A presó per robar a dos pisos amb el mètode de la radiografia

Les dues presumptes lladres arrestades pels Mossos d'Esquadra buscaven pisos on s'haguessin tancat les portes de cop, sense clau

Els Mossos d'Esquadra ham detingut dues noies, de 21 i 23 anys, per robar en dos pisos de Premià de Mar que van obrir amb el mètode de la radiografia. Un agent fora de servei les va enxampar quan sortien d'un dels habitatges. El jutge les ha enviat a la presó.

Segons la policia, les dues arrestades buscaven pisos els propietaris dels quals haguessin marxat tancant la porta de cop, sense clau. Amb una targeta de plàstic forçaven l'entrada i accedien a l'habitatge.

El 9 de setembre, un agent fora de servei va veure que les dues dones baixaven les escales d'un pis de manera precipitada i amb una actitud molt estranya i va avisar al telèfon d'emergències 112. Quan la policia va arribar, va escorcollar les noies i els va trobar monedes, tornavisos amagats al pit i la targeta amb què obrien les portes. 

Els agents van localitzar un pis de la planta superior forçat i regirat. Estirant fils els investigadors van aconseguir relacionar les dues detingudes amb un altre robatori a la població 15 dies abans. La policia va localitzar a la pensió on s'allotjaven les dones diverses joies, 200 euros i 500 francs suïssos.