SUCCESSOS
Societat 17/07/2013

Un menor acollit pel presumpte pederasta de Castelldans es reconeix en les imatges confiscades

El noi va ser acollit per David D. el 1998 i va viure amb ell durant set anys

Europa Press
1 min

LleidaUn dels menors acollits pel presumpte pederasta de Castelldans s'ha reconegut en les imatges de pornografia infantil confiscades al sospitós pels Mossos d'Esquadra en el seu domicili, segons fonts pròximes a la investigació, que asseguren que de moment és l'única persona que ha presentat denúncia.

El noi, que va ser acollit per David D. el 1998, hauria reconegut davant dels investigadors que el sospitós el va gravar i fotografiar durant els set anys que va estar vivint a Castelldans, segons ha publicat el 'Diari Segre'.

Els investigadors segueixen analitzant si el sospitós ha abusat d'alguns dels 14 menors tutelats per la Generalitat que han viscut amb ell els últims anys en règim d'acollida. Els agents treballen en la identificació dels menors que apareixen en el voluminós material confiscat en format Betamax, super 8 i digital.

En el procés està imputat també un jove que ara és major d'edat i que hauria col·laborat amb el presumpte pederasta captant menors a les xarxes socials i que està pendent de declarar davant del jutge.

stats