Societat 07/09/2011

Fins a 5 graus més el cap de setmana

El canvi més important dels pròxims dies serà un pujada clara de les temperatures, que es notarà sobretot divendres i dissabte

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaEl cel no és del tot clar i ha reaparegut la boira a la plana de Vic, però avui en general farà sol i només hi haurà núvols prims al nord i alguns de molt trencats a la costa. A última hora en tot cas serà quan aquests núvols baixos poden fer-se més espessos a les comarques de Barcelona i de Girona. Les temperatures pujaran un o dos graus més que ahir, i tot i que no serà un migdia especialment calorós, l'ambient serà clarament d'estiu.

Demà el dia començarà amb més núvols, sobretot a la costa de Barcelona i a la Catalunya Central. El dia en tots aquests àmbits serà mig ennuvolat tant al matí com a la tarda, però en tot cas no hi haurà precipitacions. Bufarà una mica de tramuntana al nord.

Tot apunta per ara a un cap de setmana amb molt de sol i sobretot amb molta calor. Les temperatures pujaran clarament a partir de dijous i arribarem al cap de setmana amb 3 o 4 graus més, i màximes de fins a 35 graus a ponent. L'estiu per ara no s'acaba.

Trobareu més detalls de la previsió a www.ara.cat/meteo.

stats