Societat 02/08/2011

Cel força clar tot i les gotellades de primera hora

Avui hi haurà moltes estones de sol i a la tarda només es repetiran xàfecs aïllats al Pirineu de Lleida

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaDe matinada diverses tongades de xàfecs inesperats i aïllats s’han passejat per Catalunya, afectant tant les comarques de Lleida com les de Tarragona i Barcelona. No han deixat més que precipitacions inapreciables però el dia ha començat amb el cel mig tapat a molts indrets. Amb el pas de les hores el cel serà cada cop més clar i avui en general hi haurà molt més sol que no pas núvols. A la tarda s’escaparan xàfecs puntuals al Pirineu però en canvi en general hi haurà més clarianes.

Demà també hi haurà més sol que núvols però el cel no quedarà del tot clar, i de fet a partir del migdia cauran més xàfecs que avui, a la tarda plourà al Pirineu i fins i tot en algunes comarques de la Catalunya Central. El sol lluirà bona part del dia, en canvi, a la costa. Dijous no canviaran gaire les coses, i divendres augmentaran els xàfecs de tarda a les comarques de Lleida, ja no només en caurien a muntanya sinó que també podrien arribar al pla de Lleida.

Les temperatures continuaran la tendència a anar sent cada cop més normals per l’època, calor d’estiu amb un parell de graus més que els últims dies.

Trobareu més detalls de la previsió a www.ara.cat/meteo.

stats