Societat 22/06/2011

Canvi de temperatures per la revetlla

Aquest migdia farà calor però a la tarda i vespre cauran xàfecs a moltes comarques de Lleida i de la Catalunya Central

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaAquest matí aniran circulant intervals de núvols sobretot per les comarques de Girona i de Barcelona, però la tendència és que es vagin desfent. Res fa pensar que els ruixats que a primera hora descarregaven entre el Vallès Oriental i la Selva s'hagin d'estendre a més comarques. A la tarda sí que augmentarà la inestabilitat i cauran xàfecs que, si bé a primera hora de la tarda faran ploure sobretot al Pirineu i Prepirineu, de cara al vespre afectaran també àmbits com la Catalunya Central o fins i tot el pla de Lleida. En general avui la calor tornarà a ser intensa, amb més de 30 graus a l’interior i una xafogor notable a la costa.

Demà encara serà un dia mig ennuvolat a molts indrets, i a la tarda s’escaparà algun xàfec al Pirineu i Prepirineu, però per la revetlla no ha de ploure enlloc. Això sí, les temperatures demà al migdia ja seran una mica més baixes i a la nit es notarà un ambient bastant més fresc, sobretot al nord. A molts us farà falta un jersei durant la revetlla i a l’Empordà la tramuntana hi bufarà amb ganes.

El cap de setmana llarg començarà amb un divendres mig ennuvolat al nord però el sol s’imposarà arreu, tant dissabte com diumenge. Divendres l’ambient serà poc de màniga curta al nord, però dissabte, i sobretot diumenge, la calor tornarà a ser intensa.

Trobareu al previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats