Societat 02/05/2011

Gotes al matí a la costa, ruixats a la tarda a l'interior

Dilluns insegur i amb precipitacions poc importants. A la costa els núvols faran que al migdia calgui alguna peça de roba més que ahir

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaMatí de núvols abundants a la costa que deixaran gotes, sense que es posi a ploure amb ganes. Els plugims més probables apareixeran a la Costa Daurada i a la Costa Central més aviat de forma testimonial però, això sí, acompanyats de fang i amb capacitat per embrutar. A la tarda creixeran nuvolades també a l’interior i al Pirineu, i descarregaran xàfecs dispersos, sobretot a les comarques de Lleida. A les Illes hi aniran caient gotes durant bona part del dia, i al sud del País Valencià fins al migdia els ruixats seran forts i podran acumular més de 50 litres per metre quadrat.

Al migdia l’ambient serà més fred que ahir a la costa i aquest dilluns serà poc de màniga curta a les comarques més pròximes al litoral. A l’interior i al Pirineu el domini de les clarianes durant el matí farà que les temperatures siguin més suaus.

Demà el dia començarà amb més sol en general però a la tarda descarregaran força ruixats i tempestes, sobretot a les comarques de Girona i de Barcelona. A poc a poc el temps anirà sent més estable i assolellat però encara és d’hora per garantir el bon temps de cara al cap de setmana que ve.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats