Societat 12/05/2011

Canvi de temps durant el cap de setmana

Avui els núvols prims no evitaran que al migdia les temperatures pugin tant o més que ahir, a la tarda cauran xàfecs al Pirineu i comarques a l’entorn

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaDijous amb cel mig ennuvolat a l’Ebre i núvols prims a força comarques. En general el sol dominarà i només cauran xàfecs i tronades de tarda al Pirineu i en àmbits a l’entorn: en comarques com el Solsonès, el Berguedà, la Noguera, Osona o la Garrotxa també hi arribaran els xàfecs de poca estona a partir del migdia. Les temperatures pujaran tant o més que ahir i al migdia molts termòmetres superaran els 25 graus a l’interior i al prelitoral.

Demà el dia serà molt similar al d’avui, amb núvols prims sobretot al sud i tempestes de tarda puntuals al Pirineu. El cap de setmana, però, arriba un canvi: entre dissabte a la tarda i al vespre una tongada de ruixats escombrarà moltes comarques, de manera molt similar a dissabte passat. Seran ruixats de poca estona però que en algun cas descarregaran amb intensitat. Tot plegat farà que diumenge l’ambient sigui molt més fresc, la tramuntana bufarà amb ganes al nord. El cap de setmana també tindrà moltes estones de sol, sobretot diumenge.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats