Publicitat
Publicitat

A un quart de vuit de la tarda entrarem a la nova estació

L’estiu arrenca avui amb força

Al migdia el termòmetre fregarà els 35 graus a Ponent i se superaran els 30 a moltes comarques

Dimarts amb alguns núvols trencats a la costa i cel mig ennuvolat a l’extrem oest. A última hora augmentarà la inestabilitat i descarregaran xàfecs al Pirineu de Lleida, que quan ja sigui fosc fins i tot s’estendran a d’altres comarques de Lleida o fins i tot a algunes de Tarragona. La calor serà més forta que ahir, a la costa amb moltíssima xafogor i a l’interior amb termòmetres de fins a 35 graus.

Demà el dia no serà gaire diferent, núvols trencats a l’oest i al sud, i només algun xàfec aïllat en punts de muntanya. Arribarem a la revetlla sense cap canvi important més, però la tarda de dijous cauran xàfecs a la Catalunya Central i en algunes comarques de Girona que al vespre ja s’han d’haver desfet. La nit de revetlla serà bastant fresca a l’interior i fins i tot una mica freda al Pirineu.

El cap de setmana llarg començarà amb tramuntana i temperatures més baixes però tot fa pensar que acabarà amb calor intensa. Divendres quedaran alguns intervals de núvols però el sol predominarà tant dissabte com diumenge.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de