Societat 21/06/2011

L’estiu arrenca avui amb força

Al migdia el termòmetre fregarà els 35 graus a Ponent i se superaran els 30 a moltes comarques

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaDimarts amb alguns núvols trencats a la costa i cel mig ennuvolat a l’extrem oest. A última hora augmentarà la inestabilitat i descarregaran xàfecs al Pirineu de Lleida, que quan ja sigui fosc fins i tot s’estendran a d’altres comarques de Lleida o fins i tot a algunes de Tarragona. La calor serà més forta que ahir, a la costa amb moltíssima xafogor i a l’interior amb termòmetres de fins a 35 graus.

Demà el dia no serà gaire diferent, núvols trencats a l’oest i al sud, i només algun xàfec aïllat en punts de muntanya. Arribarem a la revetlla sense cap canvi important més, però la tarda de dijous cauran xàfecs a la Catalunya Central i en algunes comarques de Girona que al vespre ja s’han d’haver desfet. La nit de revetlla serà bastant fresca a l’interior i fins i tot una mica freda al Pirineu.

El cap de setmana llarg començarà amb tramuntana i temperatures més baixes però tot fa pensar que acabarà amb calor intensa. Divendres quedaran alguns intervals de núvols però el sol predominarà tant dissabte com diumenge.

stats