Societat 07/07/2011

A la tarda més sol que al matí

Els núvols només deixaran xàfecs puntuals al Pirineu. Cap de setmana amb sol i tempestes de tarda al Pirineu

Miquel Bernis
1 min

Cel ben gris a moltes comarques de Lleida i de Tarragona però els núvols només deixaran xàfecs puntuals en àmbits com el Pallars o la Ribagorça. En general a poc a poc s’aniran desfent i a partir del migdia el sol ja predominarà a l’interior. A la costa els núvols baixos també es faran menys espessos però és possible que a la Costa Daurada no s’acabin de trencar del tot. En qualsevol cas si voleu fer platja avui gairebé arreu ho tindreu millor a la tarda que al matí.

Demà hi haurà més clarianes, i només al matí algun intervals de núvols molestaran al nord de la Costa Brava i a les terres de l’Ebre. El cap de setmana l’esperem amb sol en general i tempestes de tarda al Pirineu, sobretot al Pirineu de Lleida. Hi seran tan dissabte com diumenge.

Les temperatures variaran poc, avui es quedaran una mica més curtes per la presència de més núvols però en general la calor i la xafogor d’estiu, sense excessos, dominaran durant el cap de setmana. El pròxim canvi de temps arribaria entre dilluns i dimarts de la setmana que ve, amb una tongada de xàfecs força generals. Caldrà anar-ho confirmant els dies vinents.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats