Publicitat
Publicitat

Als llocs on el dia ha començat gris el sol anirà sortint amb el pas de les hores

Setmana d'estiu sense cap gran calorada

Les temperatures s'aniran enfilant els pròxims dies en una setmana amb moltes hores de sol

Comença l'agost i a poc a poc va tornant la normalitat de l'estiu. Els núvols són espessos aquest matí a la Costa Daurada i en algunes comarques de la Catalunya Central, però s'aniran trencant, i en tot cas on costaran més de desfer serà a les Terres de l'Ebre. A la resta el dia serà clar i les temperatures una mica més altes que ahir.

La calor anirà a més els pròxims dies, demà els termòmetres ja superaran els 30 graus a força comarques i bona part de la setmana la passarem amb una sensació de calor molt més clara que l'anterior. Tot i això els mapes del temps no fan pensar en cap onada de calor ni en temperatures especialment altes.

Demà es repetiran els núvols baixos al sud a primera hora, i a la tarda s'escaparà algun xàfec al Pirineu de Lleida. Els dies de més inestabilitat arribarien al final de la setmana. Entre divendres i dissabte caurien més xàfecs de tarda al Pirineu i és possible que també en algunes comarques interiors. En general, però, la setmana serà molt més assolellada que les anteriors.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de