Societat 01/08/2011

Setmana d'estiu sense cap gran calorada

Les temperatures s'aniran enfilant els pròxims dies en una setmana amb moltes hores de sol

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaComença l'agost i a poc a poc va tornant la normalitat de l'estiu. Els núvols són espessos aquest matí a la Costa Daurada i en algunes comarques de la Catalunya Central, però s'aniran trencant, i en tot cas on costaran més de desfer serà a les Terres de l'Ebre. A la resta el dia serà clar i les temperatures una mica més altes que ahir.

La calor anirà a més els pròxims dies, demà els termòmetres ja superaran els 30 graus a força comarques i bona part de la setmana la passarem amb una sensació de calor molt més clara que l'anterior. Tot i això els mapes del temps no fan pensar en cap onada de calor ni en temperatures especialment altes.

Demà es repetiran els núvols baixos al sud a primera hora, i a la tarda s'escaparà algun xàfec al Pirineu de Lleida. Els dies de més inestabilitat arribarien al final de la setmana. Entre divendres i dissabte caurien més xàfecs de tarda al Pirineu i és possible que també en algunes comarques interiors. En general, però, la setmana serà molt més assolellada que les anteriors.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats