Societat 05/05/2011

Més núvols i alguns xàfecs aïllats

El dia ha començat amb gotes al camp de Tarragona però avui cauran ruixats sobretot a les comarques de Lleida a la tarda

Miquel Bernis
1 min

Dijous mig ennuvolat a moltes comarques, sobretot a les del sud i de l’oest. Núvols i clarianes que s’aniran intercalant però deixaran pocs xàfecs, els que cauen des de primera hora al Baix Camp i al Tarragonès es desfaran aviat. On esperem que plogui aquesta tarda és a les comarques de l’oest, sobretot al Pirineu i entorns, on s’hi aniran escapant ruixats durant la tarda, en general no gaire intensos.

Demà el sol dominarà gairebé arreu i només hi haurà alguns intervals de núvols costaners al País Valencià i a l’Ebre. El cap de setmana començarà amb canvis, dissabte ens creuarà una borrasca que deixarà el cel molt ennuvolat i farà caure gotes gotes pràcticament arreu. Tot fa pensar que a molts indrets seran poques gotes, però a les comarques de Lleida i a la Franja alguna tempesta podria descarregar fort a la tarda. Diumenge farà sol gairebé arreu i només quedarien alguns intervals de núvols al matí a l’Empordà o al Rosselló. Si heu d'escollir, per tant, diumenge s'intueix molt millor dia que dissabte.

Les temperatures s’enfilaran durant el cap de setmana. Dissabte a causa dels núvols el canvi es notarà només de nit o a primera hora, però diumenge el migdia serà càlid i força termòmetres arribaran als 25 graus.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.act/meteo.

stats