Publicitat
Publicitat

Molts núvols i algunes gotes al vespre a València

Els canvis arribaran demà al vespre

Sant Jordi continua apuntant a un dia insegur però amb moltes clarianes al matí. Divendres serà el dia més dolent dels quatre de festa

Alguns intervals de núvols bastant trencats no impedeixen que el sol de moment lluï a moltes comarques. Avui els núvols seran més espessos al sud però no farà falta el paraigua, i en general hi haurà més clarianes que ahir. Al migdia les temperatures seran similars a les dels dies anteriors, poc de màniga curta, sobretot a la costa, on el vent es notarà a estones.

Els que es desplacin a la final de València hi trobaran un dia amb poques estones de sol i al vespre o ja després del partit fins i tot cauran algunes gotes. El dia no serà gaire càlid i a estones farà falta alguna peça més que la samarreta del Barça de màniga curta.

Els mapes pels dies vinents continuen indicant canvis a partir de demà al vespre. Demà hi haurà més núvols i el vent bufarà amb ganes a la costa, però fins al vespre no es posarà a ploure, en algunes comarques fins ben entrada la matinada. Tot continua fent pensar que divendres serà el pitjor dels quatre dies festius. Els ruixats s’estendran gairebé arreu i a estones descarregaran amb ganes.

Sant Jordi començaria amb moltes més estones de sol, i en tot cas a la tarda cauran xàfecs de poca estona, sobretot a les comarques interiors i del Pirineu. Les temperatures serien si més no un parell de graus més altes. I diumenge i dilluns continuaria la mateixa dinàmica, amb temps insegur, moltes estones de cel mig tapat i alguns xàfecs esporàdics, més aviat curts i de caràcter aïllat. Les temperatures variarien poc.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada ja amb els mapes d’avui.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de