Societat 15/04/2011

Divendres mig ennuvolat i poc calorós

Molts termòmetres no passaran dels 20 graus i a la majoria d’indrets caldrà alguna cosa més que màniga curta al migdia

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaMatí amb molts núvols inofensius que tapen el cel a força comarques; amb el pas de les hores aniran sent menys espessos però el cel no acabarà de quedar clar. De fet aquesta tarda cauran ruixats a diverses comarques del Pirineu, Prepirineu i fins i tot en alguns indrets de la Catalunya Central. Probablement d’aquí no passaran, tot i que en àmbits com el Vallès, el Penedès o el Camp de Tarragona no els podem descartar. Sempre seran, en tot cas, ruixats de poca estona.

Les temperatures no pujaran gaire i aquest migdia la màniga curta tornarà a quedar bastant vetada, sobretot a prop de la costa, on el vent tornarà a bufar a estones i incrementarà la sensació de fred.

El cap de setmana cada cop hi haurà més clarianes però demà el dia encara serà mig ennuvolat a muntanya i a la Catalunya Central, on fins i tot hi podrà descarregar alguna gotellada a la tarda. Tot fa pensar que començarem la Setmana Santa amb dies de sol o amb ben pocs núvols. Això seria així com a mínim fins dimecres: a partir d’aquí les previsions baixen molt de fiabilitat i no permeten saber encara què passarà els dies que seran festius per a més gent: de divendres a dilluns.

L’ambient serà més suau a l’inici de setmana, els termòmetres pujaran dos o tres graus però no s’arribarà ni de bon tros a la calor del cap de setmana passat.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.www.ara.cat/meteo

stats