Societat 23/03/2012

S'acaben les pluges i arriba la primavera de debò

El cap de setmana serà més suau i les temperatures es tornaran a acostar als 20 graus al migdia

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Aquest matí encara queden algunes boires i núvols baixos al Pirineu i a la Catalunya Central, però en general el dia ha començat amb sol i ambient més fred que els dies anteriors. El cel clar predominarà a la majoria de comarques, però amb el pas de les hores apareixeran alguns intervals de núvols a la Costa Brava i al Pirineu, on el dia probablement encara no serà del tot assolellat. Les temperatures en aquest sector encara es quedaran força curtes, però en general el migdia serà més càlid que ahir.

El cap de setmana continuarà la pujada de les temperatures, no farà calor, però al migdia els termòmetres s'acostaran als 20 graus i l'ambient serà molt més primaveral que els últims dos dies. A la costa aquest dissabte encara hi apareixeran alguns intervals de núvols, tant a al País Valencià i a les terres de l'Ebre, com a l'Empordà i el Rosselló, en general però seran escassos i trencats. Algunes bandes de núvols prims també enterboliran el cel al sud, però el cap de setmana en general serà clar i assolellat.

La setmana que ve també començarà amb bon temps, però la primavera no acabarà d'esclatar del tot. Les temperatures continuaran força moderades fins dimecres, i en tot cas a partir de dijous farà més calor al migdia. Per ara no s'entreveu cap més borrasca com a mínim fins al cap de setmana de Rams. Encara és massa aviat per entreveure el temps de Setmana Santa.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi.

stats