El 91.614, primer premi de la Grossa de Cap d'Any, no s'ha venut enlloc

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, "molt contenta" perquè els diners es destinaran a fons socials

COMPROVA AQUÍ SI T'HA TOCAT ALGUN PREMI

El número 91.614 ha sigut guardonat amb el primer premi de la Grossa de Cap d'Any, tot i que no s'ha venut enlloc. Cada butlleta amb aquest número, independentment de la sèrie, havia de rebre 100.000 euros. Els números anterior i posterior rebran 2.500 euros, els bitllets que tinguin les quatre últimes tres xifres iguals 2.000 euros, els que tinguin les tres últimes 250 euros, les dues últimes 25 euros i els que acabin en el mateix número podran recuperar els cinc euros jugats.

El número no s'ha venut enlloc. La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, s'ha mostrat "molt contenta" per aquest resultat. "Vol dir que hi guanyem tots perquè es dedicarà a fons socials, adreçats a la infància, persones grans o amb discapacitat", ha assegurat.

En total, s'han recaptat 24 milions d'euros amb el sorteig –1,2 milions menys que l'any passat–. Uns 12,2 milions es repartiran en premis, mentre que la Generalitat es quedarà uns 8,2 milions per les butlletes que no s'han arribat a vendre, i que aniran a parar al departament que lidera Munté. La resta, al voltant de 3,5 milions, aniran a sufragar despeses i comissions.

En un comunicat, el Govern ha destacat que el total venut aquesta any ha estat similar a la xifra de l'any passat, el que posa de manifest que la Grossa "s'ha consolidat" i que el producte s'ha fet un espai entre les vendes de loteria durant les festes de Nadal.

Més continguts de