Medi ambient
Societat 20/06/2012

Les principals webs per no perdre's res de Rio+20

La Conferència de les Nacions Unides pel Desenvolupament i el Medi Ambient es celebrarà des d'aquest dimarts fins divendres. Hi assistiran uns 180 països i també hi seran presents nou grans grups que representen diferents col·lectius i inclouen 777 organitzacions.

Ara
1 min

BarcelonaLa Conferència de les Nacions Unides pel Desenvolupament i el Medi Ambient que comença aquest dimarts a Rio de Janeiro, Rio+20, és la conferència més gran celebrada mai per Nacions Unides i un autèntic baròmetre per saber fins a quin punt la comunitat internacional es compromet amb els acords adquirits en el desenvolupament sostenible i si és capaç d'impulsar-ne de nous.

Hi participaran 180 països, amb presència de molts caps d'estat i de govern, tot i que amb absències significatives com les de Barack Obama, Angela Merkel o David Cameron. També hi estaran presents nou grans grups que representen diferents col·lectius -infància i joventut, dones, pobles indígenes, agricultors, treballadors i sindicats, empreses i indústria, autoritats locals, comunitat científica, i organitzacions no governamentals- i inclouen 777 organitzacions.

Aquestes són les principals webs per no perdre's els res dels esdeveniments.

- A la web oficial de la conferència podreu trobar tota la informació sobre conferències, taules rodones i activitats d'aquests dies

- A la web oficial catalana de Rio+20 també podreu llegir sobre la delegació catalana, que reunirà a diversos ens governamentals i actors socials i econòmics.

- Per ampliar la informació, podeu consultar el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient o la web de la Comissió pel Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides

stats