Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Una professora entrega per error als seus alumnes un vídeo pornogràfic d'ella i el seu company

La docent va lliurar una memòria USB amb material didàctic de biologia sense adonar-se que hi tenia un arxiu de sexe explícit

Una professora argentina va lliurar als seus alumnes una memòria portàtil com a material didàctic per preparar una classe de biologia , sense adonar-se que el dispositiu contenia una escena de sexe explícit que la tenia com a protagonista , segons ha informat avui la premsa local . El cas va desencadenar un escàndol entre els pares dels alumnes de l'escola Manuel Dorrego , de la ciutat de Junín , a més de l'esperat enrenou entre els estudiants , que ràpidament van compartir el material a través del web , tal com va destacar el diari local Democracia .

La professora de biologia , de la qual no va transcendir la identitat , tenia gravada la seva escena de sexe amb la seva parella en un arxiu del pen drive anomenat " Vacances " .

La directora de l' establiment educatiu , Gladys Prieto , va reconèixer a la premsa que es va viure un episodi " desgraciat " amb la professora , però es va negar a donar més detalls sobre els fets . Segons el diari , diversos pares es van queixar de la negligència de la docent i van dir que " no és la primera vegada que passa un fet d'aquesta naturalesa, ja que abans l'havien trobat acariciant la seva parella dins de l'escola i no havia sigut sancionada " .

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de