SOCIETAT
Societat 11/01/2012

La web que venia targetes de T-10 a preu reduït deixa de funcionar després d'una reunió amb l'ATM

L'Autoritat Metropolitana del Transport havia convocat a una trobada als dos enginyers que havien impulsat la iniciativa

Efe
1 min

BarcelonaLa web promobilletes.com, ideada per dos enginyers de la Universitat Politècnica de Catalunya per vendre targetes de transport T-10 a preu reduït, ha deixat de funcionar aquest dimecres després d'una reunió que han mantingut els seus dos promotors amb els responsables de l'Autoritat Metropolitana del Transport (ATM). Fonts de l'ATM han confirmat que els dos enginyers, Daniel Martínez i Guillem Mateos, han mantingut una reunió amb els responsables de l'organisme responsable del transport metropolità, però s'han negat a explicar el contingut de la reunió.

Tampoc han volgut donar fins ara explicacions els impulsors de la web, que aquesta tarda havia substituït les seves ofertes de targetes a preu reduït per un missatge que diu: "Estem resolent uns temes. Treballem per estar de nou amb vosaltres aviat. Des de ja, gràcies per la vostra comprensió". La web oferia fins aquest matí les targetes integrades de transport T-10 a preus rebaixats, fins i tot amb un 50% de descompte, perquè buscava patrocinadors que inclouen publicitat en enviar-les als usuaris que les compren.

En conèixer l'existència d'aquesta web, l'Autoritat Metropolitana del Transport va convocar-ne els responsables a una reunió i va anunciar que estava estudiant la legalitat de la iniciativa. Els dos enginyers, Daniel Martínez i Guillem Mateos, adquirien com a usuaris les targetes a preu normal i les enviaven per correu postal a la direcció que el comprador indicava a internet i que es rebien en dos o tres dies. Els preus més reduïts s'aconseguien perquè una empresa patrocinava una part del preu del bitllet a canvi d'adjuntar publicitat en l'enviament dels títols.

stats