Societat 31/05/2011

La decisió sobre la continuïtat dels indignats, ajornada per la pluja

La comissió jurídica ja ha recollit unes 120 denúncies per agressions dels Mossos d'Esquadra durant l'operació policial a la plaça Catalunya

M.ortega
1 min

BarcelonaTot i que el dia marcat per prendre la decisió sobre la continuïtat o no de l'acampada indignada a la plaça Catalunya de Barcelona era avui, la pluja d'aquesta tarda ha fet replantejar els plans dels acampats. La decisió es discutirà i votarà, finalment, demà a la tarda. Tot i així, alguns dels acampats es disposen avui a passar la nit sota la pluja i per això ahir ja van habilitar algunes tendes de campanya.

Paral·lelament, continua el treball de la comissió jurídica per respondre a l'actuació policial del passat divendres. Unes 120 persones ja s'han acostat a la comissió per denunciar que van ser agredides pels Mossos d'Esquadra durant les càrregues policias. El seu objectiu és recopilar totes les denúncies i portar-les al jutjat de guàrdia. També busquen el testimoni de persones que presenciessin els fets i d'imatges que reforcin la denúncia.

stats