Societat 24/04/2014

Un empresari de Badalona projecta un macroprostíbul al polígon de Can Ribó

L'Ajuntament li denega la llicència perquè és a tocar de la platja i d'una discoteca freqüentada per menors d'edat

Acn
2 min

BarcelonaUn empresari de Badalona ha projectat un macroprostíbul, Calígula Star Club, en una nau de grans dimensions al polígon de Can Ribó, a tocar de la carretera N-II. El local tindria més de 2.000 metres quadrats i un total de 22 habitacions.

L'Ajuntament de Badalona li ha denegat la llicència ambiental necessària per tirar endavant el projecte al·legant que la nau és a tocar de la discoteca Titus, freqüentada per menors d'edat, així com de la platja i d'un equipament esportiu.

Caligula Star Club es va constituir com a empresa a principis d'any i, segons dades del registre mercantil, la seva activitat és l'organització d'"activitats recreatives". El seu objectiu és ser un "establiment amb reservats" per a l'exercici d'activitats "de naturalesa sexual".

L'empresari badaloní pretén convertir l'antic concessionari del polígon de Can Ribó en un prostíbul de grans dimensions amb aparcament propi, sala de ball amb barra americana, cabines per a balls privats, 22 habitacions i també un espai de menjador i cuina per a les noies que hi treballin.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, explica que han denegat la llicència ambiental necessària per tirar endavant el prostíbul perquè l'emplaçament escollit per a la casa de cites "es vol ubicar en un espai on a l'entorn immediat hi ha menors".

En aquest sentit, a banda i banda de la nau industrial hi ha un equipament esportiu i una discoteca on es permet l'entrada a joves de 16 anys. Albiol també fa referència que la platja és un espai públic d'ús familiar i que també és a menys de 200 metres de distància.

"Si des d'un punt de vista legal no es pogués aturar, si que s'aturarà des del punt de vista de força social", afegeix l'alcalde. Garcia Albiol diu que "no m'agrada" que es pretenguin instal·lar aquest tipus de negocis i explica que l'Ajuntament "està treballant per adequar totes les normatives a usos correctes per a la ciutat".

stats