Detenen quatre 'mules' al Prat amb mig quilo de cocaïna cadascuna

Viatjaven de Veneçuela al Marroc i tres d'elles tenen entre 18 i 20 anys

La Policia Nacional ha detingut a l' aeroport de Barcelona quatre dones que viatjaven amb mig quilogram de cocaïna cadascuna a l'estómac. Les passatgeres, que provenien de Caracas (Veneçuela), havien de fer escala per continuar el seu viatge fins al Marroc.

Tres de les dones tenen entre 18 i 20 anys, ha informat la policia en un comunicat, en què concreta que les detencions es van produir dilluns, en el marc dels controls habituals que es fan entre els passatgers dels anomenats " vols calents" –aquells en els quals és habitual que hi hagi 'mules' o correus de la droga.

Els agents van entrevistar les quatre dones, que presentaven notables indicis de nerviosisme i manifestaven incongruències sobre els motius dels seu viatge. Després de registrar-los l'equipatge i davant les evidències que podien dur droga a l'interior dels seus organismes, la policia les va traslladar a un centre sanitari, on les proves radiològiques van confirmar la presència de la droga.

Cadascuna ocultava dos cilindres amb mig quilogram de cocaïna. Les detingudes, a les quals s'imputa un delicte contra la salut pública, han entrat a la presó provisional per ordre judicial.