SUCCESSOS
Societat 13/07/2011

Un nen de tres anys mor ofegat a la piscina de Can Dragó

El menor participava a una activitat d'estiu amb altres nens

Marta Català
1 min

BARCELONAUn nen de tres anys anys ha mort aquesta tarda a l'hospital de la Vall d'Hebron després de trobar-se indisposat mentre es banyava a la piscina de Can Dragó on participava a una activitat lúdica, segons han informat fonts de l'Ajuntament.

Cap a les 14.30 de la tarda, els serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) han rebut l'alerta de que un nen s'estava ofegant a la piscina Can Dragó. Els metges han arribat al lloc dels fets i han intentat reanimar el petit durant mitja hora i l'han portat a l'hospital en estat crític on finalment ha mort.

Segons fonts de l'Ajuntament, el petit participava en una activitat lúdica amb altres nens d'un casal d'estiu a Can dragó quan s'ha produït l'incident. El nen formava part d'un casal d'estiu organitzat per una entitat social del Raval.

El menor, que es trobava acompanyat pels monitors del casal, ha estat atès en primera instància pel socorrista de la piscina i per un infermer de la instal·lació, que han realitzat els primers treballs de reanimació.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació de l'accident. L'Ajuntament de Barcelona també ha activat el protocol d'atenció psicològica que ofereix el servei d'Urgències i Emergències Socials per a atendre els nens del casal i els seus monitors.

A la piscina de Can dragó ja es va produir un succés similar l'any 1998 quan un nen de quatre anys va morir també ofegat després de patir un mareig dins l'aigua. El menor patia distròfia muscular, una malaltia que pot afectar el cor i provocar aturades cardíaques, segons diu Efe.

stats