La reacció d'una nedadora quan veu que l'envolten tres orques a Nova Zelanda

¿Sortir de l'aigua o seguir nedant? Què faríeu si de sobte a la platja us apareguessin tres cetacis?

Imagineu-vos que esteu nedant a la platja i, de sobte, tres orques us envolten. És el que li va passar a una noia a Nova Zelanda, mentre nedava a Hahei Beach, al nord del país. L'escena la va captar el dron del fotògraf Dylan Brayshaw, i les imatges han fet la volta al món per la reacció de la dona.

Lluny d'alarmar-se o sortir de l'aigua, la nedadora es deixa portar i decideix seguir el joc a les orques, que la segueixen en el que sembla un ball familiar i inofensiu.

La crítica de Mònica Planas sobre el documental 'Blackfish'

Fama de 'balenes assassines'

Les orques són l'espècie més grossa de la família dels delfínids, i històricament se'ls ha conegut també amb el nom de 'balenes assassines'. S'alimenten de peixos i, de vegades, de tortugues marines o mamífers petits. Tot i el sobrenom d''assassines', les orques són animals pacífics si no se'ls ataca i si se'ls permet viure en llibertat. És famós el documental 'Blackfish', on es retraten les conseqüències de la captivitat en aquestes espècies. El cas més sonat va ser el de l'orca Tilikum, que es va veure involucrada en la mort de tres persones i va posar al descobert el patiment a què es veuen exposats aquests animals si se'ls tanca en aquàriums.

Més continguts de